Städning och gårdsskötsel

– snyggt kring huset, gott humör

En snygg gård och städat inomhus är en verkligt stor sak för seniorer som bor hemma. När det inte längre går att böja knäna och krafterna inte räcker till för att jobba är det ändå viktigt att allt hålls i skick. Jul- eller midsommarstädning som görs i tid, fönstertvätt, klippning av gräsmattan eller buskar och snöskottning på vintern påverkar humöret bättre än något piller från apoteket.

Vi utför gärna enstaka uppdrag, så som städning eller fönstertvätt. Ibland kan det ändå vara bra att göra upp en städ- eller gårdsskötselplan för längre tid. Till exempel så att man kommer överens om två storstädningar och fönstertvätt samt gräsklippning under sommaren. När vi kommit överens behöver du inte fundera mera på saken utan du kan glädja sig åt att arbetet säkert blir gjort. För dessa tjänster kan kunden eller de anhöriga utnyttja hushållsavdraget.

Ring oss så planerar vi tillsammans, Sirpa.

Titta här vad allt vi kan göra!

Städining

fönstertvätt, dammsugning, golvtvätt, dammtorkning, städning av badrum, bastu och wc, mattpiskning, städning av skåp, rengöring av takkronor, byte av lampor, byte av batterier i brandvarnare, klädtvätt, mangling, strykning, byte av sängkläder, byte/upphängning av gardiner.

Gården

gräsklippning, rengöring av takrännor, snöskottning, klippning av häckar och träd, uppsnyggning av gården, bortkörning av skräp och återvinningsbara saker, krattning, vedhuggning, byte av lampor.

Obs! Försäljning av hemservice och stödtjänster (till exempel städtjänster) är momsfri för åldringar och andra specialgrupper (specialgrupp sana linkitetään tähän sivuille http://www.vero.fi/sv-FI/Foretags_och_samfundskunder/Forening_och_stiftelse/Momsbeskattning/Momsbeskattningen_av_privata_socialvards(25135).

Med hemservicens stödtjänster avses förutom städtjänster till exempel måltids-, klädvårds-, bad- och beledsagartjänster samt tjänster som främjar socialt umgänge.


Tjänster

Hemservice / hemvård

Läs mer

Hemsjukvård

Läs mer

Ärenden och utomhusvistelse

Läs mer

Städning och gårdsskötsel

Läs mer

Massage

Läs mer

Medicinska tjänster

Läs mer

Övriga tjänster och info

Läs mer