1. Vasa Seniorservice Ab

En helhetslösning för hemsjukvård, omsorg och hemvård

För att äldre ska klara sig hemma måste vissa grundläggande saker måste skötas ordentligt och systematiskt. Vi håller fast vid rutinerna utan att ändå vara några maskiner. Vid behov får du tag på oss dygnet runt Vår tanke är att arbeta tillsammans med kunden. På så sätt blir sysslorna skötta, och kunden upplever glädjen av att få och kunna göra saker själv.

Bättre tillsammans

Vår tanke är att arbeta tillsammans med kunden. På så sätt blir sysslorna skötta, och kunden upplever glädjen av att få och kunna göra saker själv. När vi utför vårt arbete försöker vi sätta oss in i kundens situation. Vi är flexibla sådana dagar då kunden inte har lust med det planerade dagsprogrammet. Vi är ändå målmedvetna när vi märker att kunden behöver hjälp med att komma vidare.

Vasa Seniorservice är en privat aktör som är proffs på hemservice, hemvård och hemsjukvård

I Vasa Seniorservices verksamhetsmodell förenas årtiondens erfarenhet av ändamålsenligt skött hemservice, hushållsarbete och hemsjukvård. Vi planerar vår verksamhet så att vi kan hålla vad vi lovar. Våra anställda är utbildade proffs på sina områden. Vid behov får du tag på oss dygnet runt.

Största delen av dagens seniorer vill bo hemma och klara sig själva så länge som möjligt. Då är det viktigt att behålla funktionsförmågan och vara motiverad att sköta om sig själv. När vi utför vårt arbete försöker vi sätta oss in i kundens situation.

Vi är flexibla sådana dagar då kunden inte har lust med det planerade dagsprogrammet. Vi är ändå målmedvetna när vi märker att kunden behöver hjälp med att komma vidare.

Vår tanke är att arbeta tillsammans med kunden. På så sätt blir sysslorna skötta, och kunden upplever glädjen av att få och kunna göra saker själv. Då uppstår en känsla av trygghet och tillit. Kom och diskutera hur vi kan hjälpa dig,
Sirpa

Tjänster

Hemservice / hemvård

Läs mer

Hemsjukvård

Läs mer

Ärenden och utomhusvistelse

Läs mer

Städning och gårdsskötsel

Läs mer

Massage

Läs mer

Medicinska tjänster

Läs mer

Övriga tjänster och info

Läs mer

Heltäckande hjälp i vardagen

Vasabon Heikki Peltola fick en hjärninfarkt 2000. Till följd av hjärninfarkten invalidiserades han så attdet inte längre var möjligt för honom attbo hemma utan stöd och hjälp. I vardagen får han hjälp av Vasa Seniorservices vårdare som sköter om både Heikki och hans hem.

Aktuellt

Heikki Peltolas erfarenheter av Vasa Seniorservice

Vasabon Heikki Peltola fick en hjärninfarkt 2000. Till följd av hjärninfarkten invalidiserades han så att det inte längre var möjligt för honom att bo hemma utan stöd och hjälp. I vardagen får han hjälp av Vasa Seniorservices vårdare som sköter om både Heikki och hans hem. Heikki kommer ursprungligen från Jalasjärvi. Till Vasa flyttade han […]

Läs mer