Rekrytointi

Haluatko sinä olla yksi meistä?

Tule töihin meille

1.Vaasan Senioripalvelu Oy on työpaikka, jossa kaikkien on hyvä olla. Haluamme olla niin henkilöstön kuin asiakkaiden luottamuksen arvoinen yritys.

Senioripalvelun toimintamallissa yhdistyy vuosikymmenten kokemus kotipalvelun, -töiden ja -sairaanhoidon tekemisestä tarkoituksenmukaisesti. Suunnittelemme toimintamme siten, että voimme pitää sen minkä lupaamme. Työntekijämme ovat oman alansa koulutettuja ammattilaisia, haluatko sinä olla yksi meistä?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus. Normaalin CV:n (koulutus, kielitaito, työkokemus jne) lisäksi kerro myös itsestäsi; millainen olet, millaisia harrastuksia ja suunnitelmia sinulla on.  Kerro myös millaiset asiat sinulle on tärkeitä elämässä.

”Jokaisen omat vahvuudet otetaan huomioon . Tiimityö on meillä mutkatonta ja kaikkia osapuolia palvelevaa. Huumori ja inhimillisyys kuuluvat meidän työyhteisöön”
:hugging_face:

” Työ monipuolista ja töihin on kiva tulla, kiitos ihanien työkavereiden”

”Työtoverit ovat aina valmiina auttamaan, kommunikaatio on yksi vahvuuksistamme ja töihin on aina ihanaa mennä, sillä työilmapiiri on positiivinen. Yksilöllisyyttä kunnioitetaan ja jokaisen suoritusta arvostetaan”

:blush:

”Meillä on hyvää työilmapiiri ja on kiva tulla töihin” :smiling_face_with_3_hearts:

”Tämä on heti jaettava kaikille. Omainen sanoi, että meillä on hieno työporukka kaikki hoitajat kutsumus ammatissa:heart:

Näkee että Sirpa ja Erkki pitävät meistä huolta ja arvostavat työntekijöitään sekä asiakkaitaan. Tämä kaikki kuulemma välittyy uloskinpäin.”  :hugging_face:

” Pakko sanoa että yrittäjänä, hoidat asioita tosi hyvin ja työnantajana olet paras sellainen ja yrität kovasti. Tsemppiä ja jaksamista tuleviin.” :muscle::skin-tone-4::muscle::skin-tone-4:

” Olisikohan hyvä lisätä, että työnantajat ovat mukavia ja joustavia” :heartpulse:

” Työpaikalla on mahdollista kehittää itseä ja samalla nähdä tuloksia. Työt ei tunnu olevan työtä, kun on kansainvälinen työilmapiiri ja todella hyvä sellainen. Jokainen työntekijä, kuin myös työnantaja on läsnä jokapäiväisessä elämässä isona vaikuttajana ja tekijänä ja se myös näkyy työpaikalla. Joustava työaika sekä toiveita kuunnellaan ja sinä tulet huomioiduksi . Paras työpaikka ikinä.”

Tarjoamme työntekijöille seuraavia etuja:

  • Palkkaus on Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES:n mukainen palkka, josta voi neuvotella
  • Kivat työkaverit ja hyvä työilmapiiri
  • Joustavat työajat
  • Yrityksen auton käyttömahdollisuus
  • Pysäköintietu Vaasassa
  • Hierojan palvelut työntekijöille
  • Lomatuki Holiday Club-kohteissa
  • Kuntosalikortti

Henkilöstöllämme on:

halu tarttua toimeen

Meillä perusasiat ovat kunnossa ja asiat tehdään suunnitelmallisesti. Emme ole koneita, vaan olemme läsnä ja mukaudumme jokaiseen tilanteeseen.

työtä omaava koulutus ja ammattitaito

Henkilöstön ammattitaito on meillä äärimmäisen tärkeää. Olipa kyseessä tänne muuttanut, paikallinen, nuori tai vanhempi, jokaisella on ammattitaito tehdä työtään.

kyky asettua asiakkaan asemaan

Haluamme, että henkilöstömme kohtelee asiakkaitamme kuin omia vanhempiaan; kunnioitettavasti ja arvokkaasti. Jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on oikea ja aito.