Kotisairaanhoito

– verikokeet ja sairaanhoidon toimenpiteet luotettavasti kotona

“Jos sairaanhoidon palveluita tarvitaan kotona päivittäin, voimme yhdistää kotipalvelun ja kotisairaanhoidon”

Kaikki me tiedämme, että aikaa kuluu helposti tunti poikineen, kun lähdetään käymään terveyskeskuksessa. Aikaa menee valmistautumiseen, lähtemiseen, jonottamiseen ja itse käyntiin. Kotisairaanhoito säästää sekä asiakkaan että läheisten aikaa. Jos sairaanhoidon palveluita tarvitaan kotona päivittäin, voimme yhdistää kotipalvelun ja kotisairaanhoidon. Silloin säästyy sekä aikaa että rahaa, kun työt yhdistyvät samalle hoitajalle. Kotisairaanhoitoa saa myös yksityisen lääkärin lähetteellä, jolloin hoito kuuluu kela-korvauksen piiriin. 

Kotisairaanhoito tarkoittaa apteekkikäyntejä, lääkkeiden jakamista ja annostelua, verikokeita ja näytteiden ottamista, pistoksia, haavan ja siteiden hoitoa ja vaihtoa, apuvälinelainaamossa käyntejä ja sairaanhoitotarvikejakelua. Kotisairaanhoitoon kuluu myös sairaalasta kotiuttaminen, muistisairaiden mini-mental testit ja saattohoito. Saattohoitoa teemme yhteistyössä kotisairaalan, omaisten ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen, kuten diakonian ja seurakunnan kanssa.  Avaa linkki ja katso, mitä työt kuuluvat kotisairaanhoitoon.

Soita Sirpalle, kun haluat miettiä miten kotisairaanhoidon voisi hoitaa teille sopivalla tavalla!

KOTISAIRAANHOIDON TYÖT, JOTKA VOI MAKSAA PALVELUSETELILLÄ

lääkkeen jako ja annostelu, omaisten tukeminen asiakkaiden lääkehoidossa,  lääkkeiden vaikutusten seuraaminen, lääkehoito, verikokeet, laboratorionäytteiden ottaminen, insuliinin pisto, haavan hoito, korvahuuhtelut, silmätipat, korvatipat, sidosten laittaminen. Mini-mental testit muistisairaille. Sairaalasta kotiutuminen, saattohoito.


Palvelut

Kotipalvelu ja kotihoito

Lue lisää

Kotisairaanhoito

Lue lisää

Asiointi- ja ulkoiluapu

Lue lisää

Siivous ja pihahuolto

Lue lisää

Hieronta

Lue lisää

Lääkäripalvelut

Lue lisää

Muut palvelut ja info

Lue lisää