Kotipalvelu

Pidämme huolta seniorin toimintakyvystä ja tuomme hyvää mieltä arkeen.

“Koti on meille kaikille maailman paras paikka”

Koti on meille kaikille maailman paras paikka. Siellä halutaan asua niin pitkään kuin mahdollista. Senioripalvelun tehtävänä on saada arki rullaamaan: auttaa niissä töissä ja askareissa, joita me kaikki teemme joka päivä. Teemme kodin töitä yhdessä asiakkaittemme kanssa ja huolehdimme samalla, että ote omaan elämään säilyy mahdollisimman pitkään. Sekä asiakkaalla että läheisillä on mukavan turvallinen tunne, kun tietää, että joku käy säännöllisesti ja huolehtii. Jos sairaanhoidon palveluita tarvitaan kotona päivittäin, voimme yhdistää kotipalvelun ja kotisairaanhoidon. Silloin säästyy sekä aikaa että rahaa, kun työt yhdistyvät samalle hoitajalle. 

Kotipalvelu tai kotihoito tarkoittaa kotona tehtäviä jokapäiväisiä rutiineja, joilla arki pyörii. Niitä ovat syömiseen ja ruoan laittamiseen, peseytymiseen ja hygieniaan liittyvät asiat. Myös pyykeistä huolehtiminen ja kodin kevyt siivous esim. imuroinnin tai wc:n pesun muodossa on kotipalvelua. Lääkkeiden jakaminen ja niistä huolehtiminen, yleisvoinnin seuranta ja tukisukkien laittaminen ovat osa kotipalvelua. Teemme myös tuki- ja tarkistuskäyntejä. Mikäli asiakas tarvitsee asiointiapua lääkäriin, apteekkiin tai kelaan myös se on kotipalvelua. Nämä kotipalvelun tehtävät voidaan maksaa palvelusetelillä. Myös tilapäinen lastenhoitoapu on kotihoitoa, johon saa kotitalousvähennyksen. Avaamalla kotipalveluotsikon näet kaikki kotipalveluun kuuluvat työt.

Kun asiakas tai omainen haluaa apua myös kodin isommassa siivouksessa, ikkunanpesussa, ulkotöissä tai tarvitsee asiointiapua kauppaan, ulkoiluapua ja seuraa, olemme mielellämme apuna. Näihin palveluihin on asiakas tai omaiset voivat käyttää kotitalousvähennystä. Katso lisää tietoja siivous ja pihanhoito ja asiointi- ja ulkoiluapu.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton neuvottelukäynti: Sirpa

KOTIPALVELUN/KOTIHOIDON TYÖT, JOTKA VOI MAKSAA PALVELUSETELILLÄ

suihku, pesuapu, pukeminen, pukeutuminen, ruoan laitto, aamupuuro, aamupala, aamutoimet, ravinnosta huolehtiminen= ruoan tilaaminen & lämmitys, iltatoimet, apteekkikäynnit, lääkkeistä huolehtiminen ja jakaminen, yleisvoinnin seuranta, tuki- ja tarkistuskäynnit, tukisukkien laittaminen, iltapala, ihonhoito, rasvaus, saattoapu lääkäriin, asiointi apu apteekki, lääkäri, kela, hoitotukianomukset, hiusten värjäys ja rullaus suihkun yhteydessä, pyykki ja vaatehuolto, apuvälinelainaamossa käynti ja sairaanhoitotarvikejakelu, viikkosiistiminen, imurointi ja wc:n pesu, tiskit.


Palvelut

Kotipalvelu ja kotihoito

Lue lisää

Kotisairaanhoito

Lue lisää

Asiointi- ja ulkoiluapu

Lue lisää

Siivous ja pihahuolto

Lue lisää

Hieronta

Lue lisää

Lääkäripalvelut

Lue lisää

Muut palvelut ja info

Lue lisää